KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Yamaçtepe Mah.Prof.Dr.Necmettin Erbakan Blv. No107/A PK46050 Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
VİZYONUMUZ Gelişen teknolojiyi takip eden, mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu sağlık personeli yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olmak ve öncelikle Sağlık Meslek Liseleri içinde kaliteli sağlık elemanı yetiştirmede önder okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Milli ve manevi değerlere bağlı, bu değerlere sahip çıkan, insanı üstün tutarak ülkemizin nitelikli sağlık elemanı ihtiyacını karşılayan en üst düzeyde sağlık hizmeti verebilecek bireyler yetiştirmektir. Eğitim öğretim sürecinde, çağın gereklerine uygun, gelişim ve değişime açık, almış olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan, yüreği sevgi dolu, hasta haklarına saygılı, dil, din, ırk ayırmadan hizmet veren bireylerin yetişmesini sağlamak.
Başarılar
2012 LYS Sınavında %70 Yerleştirme Başarısı 2013 LYS Sınavında %93 Yerleştirme Başarısı 2014 LYS Sınavında %95 Yerleştirme Başarısı
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Eğitim)
08.20-17.00
Her türlü toplu taşıma aracıyla ulaşım imkanı mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Üngüt Mah.Prof.Dr.Necmettin Erbakan Bulv.No:149 Yeni Adliye Karşısı Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ