KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda   öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin  hazırladığı anma programı ile şehitlerimize duyduğumuz minnettarlığımızı şiir ve konuşmalarla dile getirmeye çaliştık ne kadar teşekkür etsek az iyi ki vardınız.

Mrt

"Türk'ün özü Akif'in sözü" kapsamında İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Ümmü Gülsüm ZENCİR birinci olmuştur emeği geçen öğretmen arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Metin BULDUM okulumuzda bulunan bayan öğretmenlere Karanfil hediye ederek Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.

11.Sınıfları Bulaşıcı Hastalıklar ve Hepatit B aşısı konusunda bilgilendirme

Mrt

Meslekte 32. yılını dolduran Öğretmenimiz Nuran KAHRAMANOĞLU emekliye ayrılmıştır.Bundan sonraki yaşamında sağlık mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dileriz.

Ara

Liseler arası kızlar ve erkekler yüzmede çifte kupa sevinci. Kızlarda il 3. erkeklerde takım olarak 4. olunarakçifte kupa alımnmıştır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik ve Beraberlik günü etkinliğimiz